Jeg hedder Helle og er 33 år og bor sammen med min mand Jimmy på 35 år, sammen har vi to dejlige drenge på 3 år og 10 år. 

Vi har for 10 år siden bosat os i et skønt familiekvater i Torsted, vores rammer for hjemmet er tryghed, nærvær og tid til hinanden.

Vores hjem er et ikke-ryger-hjem. Vi har fået en lille udendøres kanin, som er meget tam og børnevenlig. Børnene er vilde med den.

Jeg er butiksuddannet, og eftersom drømmen om at blive dagplejemor altid har været der, startede min rejse med de fantastiske børn i vuggestuen Solstrålen i Raskmølle og i juli 2015, afsluttede jeg mit sidste forløb i vuggestuen Neptun Torsted, hvor jeg begge steder har haft en ovenud fantastik lærerig arbejdsplads og derigennem fået en masse gode erfaringer.

Jeg brænder meget for, at arbejde med børn og sætter en stor glæde i, at kunne tage dem med på udviklingsrejsen, hvor man kan være med til, at klæde dem på til de skal i børnehave.

Jeg elsker at være sammen med de små poder, og selve følelesen, at være med til give dem en god og tryg start på livet er en hel unik oplevelse, at være en del af. 

 

  • Lille manden på kælketur

  • Banditterne💙💙

  • Min dejlige familie

Vores dejlige Pjuske🐰❤️