Jeg hedder Helle og er 35 år og bor sammen med min mand Jimmy på 37 år, som læser til Social-pædagog. Sammen har vi to dejlige drenge på 5 år og 12 år. 

Vi har for 11 år siden bosat os i et skønt familiekvater i Torsted, vores rammer for hjemmet er tryghed, nærvær og tid til hinanden.

Vores hjem er et ikke-ryger-hjem. Vi har en lille kanin Pjuske, som er meget tam og børnevenlig. Børnene er vilde med den.

Jeg er butiksuddannet, og eftersom drømmen om at blive dagplejemor/børnepasser altid har været der, startede min rejse med de fantastiske børn i vuggestuen Solstrålen i Raskmølle og i juli 2015, stoppede jeg i vuggestuen Neptun Torsted, hvor jeg begge steder har haft en ovenud fantastik lærerig arbejdsplads og derigennem fået en masse gode erfaringer.

Derfor startede jeg min egen Privat pasningsordning i August 2015, med 5 skønne Englebasser.Jeg brænder meget for, at arbejde med børn og sætter en stor glæde i, at kunne tage dem med på udviklingsrejsen, hvor man kan være med til, at klæde dem på, til de skal i børnehave.

Jeg elsker at være sammen med de små poder, og selve følelsen, at være med til give dem en god og tryg start på livet er en hel unik oplevelse, at være en del af. 

 

  • Banditterne💙💙

Vores lille Pjuske.